Počet položek: 0 0,00 CZK

The Wild One

The Wild One je kultovní film z roku 1953, který byl jedním z prvních filmů amerického herce Marlona Branda. Lze konstatovat, že tento film Marlona Branda proslavil. Současně byl obrovskou reklamou pro džíny Levi's. Tato reklama dostala jméno slavného herce do značky nejproslulejších džín už tak proslulého Leviho Strausse. V ČR byl film uveden pod názvem Divoch.

Mladík Johnny Strabler (Marlon Brando) je vůdcem čtyřicetičlenného motorkářského gangu Černí rebelové, který svobodně jezdí po zemi, aniž by měl nějaký konkrétní cíl. V městečku Wrightsville uspořádají mladíci pouliční závody a vtrhnou do baru. Zatímco majitel lokálu Bleeker je rád, že u něj někdo nechá větší útratu, jeho bratr - místní policista - se má na pozoru a snaží se předejít nepříjemnostem. Johnny se na první pohled zamiluje do mladé barmanky Kathie (Mary Murphyová). To ovšem netuší, že dívka je právě policajtovou dcerou. Když do městečka dorazí konkurenční gang motorkáře China (Lee Marvin), je jasné, že násilí nebude možné zabránit...(oficiální text distributora filmu)Brando_Marlon_029_FC_l.jpeg

Z jeho dalších filmů je možné ještě jmenovat třeba velké trháky Kmotr, Apokalypsa a lehce erotické Poslední tango v Paříži.

Pro milovníky džín Levi 's je podstatným právě film Divoch.

Motocykl Johnnyo Strablera

Motocykl Johnnyho Strablera

 

Džíny Levi's® 501 Marlon najdete v našem sortimentu po kliknutí na tento text.

The Wild One - 256021 -
The Wild One - 256023 -
The Wild One - 256022 -